Jump to content


0.64 no connections


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Guest_k.meli_*

Guest_k.meli_*
  • Guests

Posted 24 September 2013 - 06:17 AM

Well yeah. as the title suggest, my wallet is not updating. 0 connections with both nodes added in mincoin.conf. what can i do?



#2 necom

necom

    Resident Hacker

  • Moderators
  • 222 posts
  • LocationAround the corner

Posted 24 September 2013 - 08:24 PM

Just to be sure, you've got the latest wallet version?  Make sure you're on the right version since there was a hard fork back a while ago. You can get it from here: http://mincoinforum....5-mincoin-info/

 

I get a bunch of connections and don't see any trouble updating the chain on the recent one I installed.

 

Report back with any more info. I'm not sure what else to say off the top of my head, before you confirm this.



#3 necom

necom

    Resident Hacker

  • Moderators
  • 222 posts
  • LocationAround the corner

Posted 24 September 2013 - 08:27 PM

Ugh.. sorry I missed your title saying you're on the right client. :P  (too much work and too little sleep at the moment.)

 

Have you checked firewall settings or maybe your router to make sure it's not blocking traffic?

 

I'm also wondering if you tried removing both of the addnode lines to see if you get anything like that?  I don't have any addnodes currently and I've got 15 connections currently.


  • alexis likes this

#4 podizzle

podizzle

    Fo-Shizzle, I'm The Podizzle

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 posts
  • LocationMichigan

Posted 25 September 2013 - 05:23 AM

I'm afraid we need a client update or more nodes! 


They are not made unhappy by poverty, but by the thirst for riches.

#5 SuperTramp

SuperTramp

    The Boss

  • Administrators
  • 577 posts
  • Location: Planet MinCoin

Posted 25 September 2013 - 05:27 AM

I'm afraid we need a client update or more nodes! 

 

 

Client is being updated. A few "Good" nodes are being hardwired in so that should help :)


MinCoin, The #1 Crypto-Commodity


#6 CC66

CC66

    Moderator

  • Moderators
  • 301 posts
  • Locationhttps://mincoin.us

Posted 25 September 2013 - 06:07 AM

Same issue as well atm.  Any ETA on those?



#7 SuperTramp

SuperTramp

    The Boss

  • Administrators
  • 577 posts
  • Location: Planet MinCoin

Posted 25 September 2013 - 06:24 AM

Same issue as well atm.  Any ETA on those?

 

You should be able to get at least one connection with the addnodes.

 

And, I'm guessing 2-3 days for the updated client to be ready. Depends on Vipah.


MinCoin, The #1 Crypto-Commodity


#8 podizzle

podizzle

    Fo-Shizzle, I'm The Podizzle

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 posts
  • LocationMichigan

Posted 25 September 2013 - 06:13 PM

cheers vipah!


They are not made unhappy by poverty, but by the thirst for riches.

#9 necom

necom

    Resident Hacker

  • Moderators
  • 222 posts
  • LocationAround the corner

Posted 25 September 2013 - 11:58 PM

I'm using this high mnc diff period to take my rigs down and update my daemon server. I will open up the port on it to see if it helps.



#10 Me123itisme

Me123itisme

    MinMember

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 26 September 2013 - 02:59 AM

i have a similar problem, actually the same one



#11 CC66

CC66

    Moderator

  • Moderators
  • 301 posts
  • Locationhttps://mincoin.us

Posted 27 September 2013 - 03:19 AM

Working now on new client.  



#12 necom

necom

    Resident Hacker

  • Moderators
  • 222 posts
  • LocationAround the corner

Posted 27 September 2013 - 04:44 AM

Current testing still seems to show very quick & consistent 4-7 connections with no open ports or anything special.  Not sure what else to say at this time, but maybe new client will solve some issues like this?  I doubt anything has changed with that stuff though, so maybe this is a problem in .conf file.

 

Maybe post your .conf files (remove any important info like passwords, etc) if you're still having trouble.  I have nothing else to add unless more info is given.



#13 necom

necom

    Resident Hacker

  • Moderators
  • 222 posts
  • LocationAround the corner

Posted 16 October 2013 - 09:49 PM

I'm going to bump this thread to see if anyone is still having this problem.  Please drop a note if you've got connection issues?

 

I've got my port open on the router's firewall, so it might be helping out.  I see 16 connections currently, but I did a test earlier with the port closed and still had maybe 5 or 6 connections very quickly.

 

I'd like to consider this as a "closed" issue or something, but would like to hear back from those who had trouble.



#14 jacwib

jacwib

    MinMember

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • LocationSweden :D

Posted 21 October 2013 - 12:36 AM

Just update to 6.0.5

Hello, why are you reading this  :D  :D  :D  :D  :D

NMC:MHbutYm7ujStGBpnstm7AUR28Pyypqgszk


#15 thomas_sun

thomas_sun

    MinMember

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 31 October 2013 - 10:05 PM

have new ver






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users